20 Parime për të kuptuar Islamin

20 Parime për të kuptuar Islamin

20 Parime për të kuptuar Islamin

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ata njerëz dhe grupe që ftojnë dhe punojnë për formimin e umeteve, edukimin e popujve, realizimin e ëndrrave dhe mbështetjen e parimeve, kanë nevojë, të paktën, për një forcë shpirtërore gjigande që mishërohet në disa çeshtje.

Titulli: 20 Parime për të kuptuar Islamin
Autor: Hasan El-Benna
Përkthyes: Sabaudin Jashari
Faqe: 134
Formati: A5
Viti i botimit: 2011
Shtëpia Botuese "Furkan