Xheneti në Shtëpitë tona

Xheneti në Shtëpitë tona

Xheneti në Shtëpitë tona

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Po të shohim, ne kemi ngriut shumë institucion të ndryshme, sindikata, klub etj.. Kurse All-llahu i Madhërishëm ka ngritur dhe formuar institucionin më të rëndësishë në univers, atë të familjes. Me qëllim që jeta në tokë të funksionojë në mënyrën më të mirë, Zoti vendosi institucionin e familjes.

Titulli: Xheneti në shtëpitë tona
Autor: Amër Halid
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 288
Formati: A5
Viti i botimit: 2011
Shtëpia Botuese "Furkan"