Rrëfime që Udhëzojnë

Rrëfime që Udhëzojnë

Rrëfime që Udhëzojnë

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në jetën e secilit njeri ekzistojnë çaste dhe situata që shpijnë në të mirë dhe në të keqe. Ka njerëz që i injorojnë ato çaste dhe e kalojnë jetën pa ndonjë cak a qëllim. Ka edhe të tillë që e kanë njohur qëllimin e jetës...

Autor: Amër Halid
Përkthyes: Islami Rexhepi
Faqe: 220
Botues: Sira