Udhëzuesi I Plotë Për Një Arsimim Gjithëpërfshirës

Udhëzuesi I Plotë Për Një Arsimim Gjithëpërfshirës

Udhëzuesi I Plotë Për Një Arsimim Gjithëpërfshirës

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

 Trajtimi i tematikave që kanë të bëjnë me zemrën, sfidën dhe sprovën e saj -në një kohë ku zemrat janë ngurtësuar-, merr një rëndësi të veçantë, gjë e cila përforcohet edhe nga fakti i dobësimit të besimit, angazhimit me problemet e Kësaj Bote, si dhe shmangja e njerëzve nga Bota e Përtejme.

Përktheu: MA Jahja Handozi
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 160