Bamirësia që na Mungon

Bamirësia që na Mungon

Bamirësia që na Mungon

Regular price 100.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri në vete përfshin shumë ajete, hadithe dhe këshilla të mira që inkurajojnë për të investuar nër rugën e Allahut.

Autor: Abdul Malik El-Kasim
Përktheu: Driton Maxhuni
Titulli: Charity Even With a Trifle
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 160