Islami dhe Shkullarizmi

Islami dhe Shkullarizmi

Islami dhe Shkullarizmi

Regular price 800.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Lufta në mes të Islamit dhe shkullarizmit nuk është aspak e re. Ajo është vetëm një luftë e vjetër në mes të Islamit dhe xhahiljetit me një maskë të re.

Autor: Selman Aude
Titulli: Islam and Secularism
Përkthyes:  Driton Maxhuni
Faqe: 39
Botues: Fjala e Bukur