Udhëtim drejt Lumturisë

Udhëtim drejt Lumturisë

Udhëtim drejt Lumturisë

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Të gjithë e kërkojnë lumturinë, por askush nuk pyet mbi burimin e vërtetë të saj. Kush është ai që ia fal njeriut lumturinë në këtë botë? Kush është ai që bën diellin të lindë dhe jetën të vazhdojë?

Titulli: Udhëtim drejt lumturisë
Autor: Amër Halid
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 344
Formati: B5
Viti i botimit: 2011
Shtëpia Botuese "Furkan"