Tani Ti Je Nënë

Tani Ti Je Nënë

Tani Ti Je Nënë

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër është një përmbkkedhje e rolit të nënës dhe flet për gjërat më të rëndësishme për rritjen e foshnjave dhe fëmijëve të vegjël.

Autor: Du'aa Ra'uf Shahin
Përktheu: Driton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 310