Sprova e Zemrave

Sprova e Zemrave

Sprova e Zemrave

Regular price 100.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Trajtimi i tematikave që kanë të bëjnë me zemrën, sfidën dhe sprovën e saj -në një kohë ku zemrat janë ngurtësuar-, merr një rëndësi të veçantë, gjë e cila përforcohet edhe nga fakti i dobësimit të besimit, angazhimit me problemet e Kësaj Bote, si dhe shmangja e njerëzve nga Bota e Përtejme.

Autor: Naser El Umer
Përktheu: Blerim Rexha
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 58