Rëndërsia e familjes në Islam

Rëndërsia e familjes në Islam

Rëndërsia e familjes në Islam

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ummeti ynë sot ndodhet në mes të një deti gjithë dallgë të cilat janë të gatshme ta përpijnë dhe ta dërgojnë në fundin e oqeanit. Shpresa e vetme për të cilës është kapur ky ummet është familja.

Titulli: Rëndësia e familjes në Islam
Autor: Amër Halid
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 168
Formati: A5
Ribotim: 2018
Shtëpia Botuese "Furkan"