Pjesëmarrësit në bedër

Pjesëmarrësit në bedër

Pjesëmarrësit në bedër

Regular price 650.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Te flasesh per pjesemarresit ne Beder nenkupton te permendesh ajken e gjenerates me te mire ne historine e njerezimit. Gjeneraten me te cilet Allahu ishte i kenaqur dhe i kishte bere  te kenaqur. Nenkupton te zhytesh ne personalitetin e koloseve te historise dhe elites se njerezise. Ata qene me te dalluarit nder sahabet muhaxhire dhe ensare, qe Allahu i pergezoi me kenaqesine e Vet dhe shperblimet e amshueshme ne Boten e Pertejme, ne Xhenet. 

Nevoja kerkon qe te mesojme per jeten dhe shembelltyren e tyre, per t'i njohur sa me mire bartesit e pare te fese hyjnore. Flasim per ta qe t'i veme ne pah heroizmat e ketyre sahabeve elitare ne cdo fushe te jetes, per t'i bere te njohur tek cdo klase e shoqerie , e sidomos per pjesetaret e besimit te shendoshe. 

Flasim per ta, qe te lidhim te tashmen e umetit me te shkuaren e ndritur; te heqim petkun e injorances e te stolisemi me modelin e ambicies dhe suksesit nga vepra e shocieruesve te 'vules se pejgamberise, Muhamedit 

Autor: Selman Aude
Titulli: Bedrijun
Përktheu: Kushtrim Manxhuka
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 366