Bijat e Mia

Bijat e Mia

Bijat e Mia

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Profeti Muhammed [sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem] ka premtuar se: "Kushdo që ka tre vajza, i edukon dhe sillet mirë me to, ka merituar Xhenetin." Në një transmetim "dy vazja" kurse në një të tretë: "Një vajzë" (Ahmedi, 11384; Muslimi, 2631)


Titulli: Bijat e mia
Autor: Selman Aude
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 148
Formati: A5
Ribotim: 2018
Botues: Furkan