Sikur të Isha Zog

Sikur të Isha Zog

Sikur të Isha Zog

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Kur lumturia na i përshkon shpirtart dhe shoqërimet si një mik konstant i yni, të gjitha gjërat duken të bukura, të hareshme madje, edhe nëse nuk janë tëtilla.


Titulli: Sikur të isha zog
Autor: Selman Aude
Përkthyes: Agrom Islami 
Faqe: 224 
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Botues: Furkan