Përvoja E Dijetarit Ibn Badis Në Thirje Në Fenë E Allahut

Përvoja E Dijetarit Ibn Badis Në Thirje Në Fenë E Allahut

Përvoja E Dijetarit Ibn Badis Në Thirje Në Fenë E Allahut

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ne shfletimin e pervojave te hoxhallareve dhe thirresve te Islamit ka nje shtytje per ambicie dhe argetim ne kohera te veshtira. Nje nga keta hoxhallare te urte ne thirrjen islame eshte edhe imam Abdulhamid ibn Badisi, Allahu e meshirofte. Pervojat e tij ne permiresimin e gjendjes bashkekohore ne Algjeri, meritojne nje meditim te thuket nga hoxhallaret e sotem ne menyre cie te nxjerrin mesime te cmuara me te cilat do u lehteso het rruga drejte ngritjes se ketij umeti bujar. 

Autor:Autroi: Qëndra për Hulumtime dhe studime, el-Bejan
Titulli: Et-texhribeh ed-deavijeb lish-shej Abdul-Hamid ibn Badis
Përktheu: Ahad Durguti
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 249