Optimizmi në kohë të vështira

Optimizmi në kohë të vështira

Optimizmi në kohë të vështira

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Kurani Fisnik eshte drita e cila e ndricon secilen skute te errte. Eshte kandil qe reflekton drite per t'i ndricuar shtigjet qe ndjellin frikë me egersine e tyre.

Sado qe shtohen veshtiresite e telashet dhe sjellin bashke me ta nxehtesine perveluese, Libri i Allahut eshte ai, i ciii, e shuan kete pervelim, sepse ai eshte shpailje e zbritur prej Atij qe di gjithcka dhe eshte me i Urti. Allahu eshte Ai, i Cili, di me se miri per gjendjen e krijesave te Tij dhe c'eshte me e dobishme per ta. 

Kjo bote eshte e stermbushur me telashe dhe e rrethuar me veshtiresi. Banoret e saj preokupohen nga brengat dhe merzite, si pasoje e ketyre veshtiresive, pasi kjo bote funksionin ne menyre to këtillë.

Kurani erdhi qe ta kape per dore besimtarin duke ia treguar rrugen e shpetimit, qe te perfundoje ne bregdetin e imanit, permes ajeteve qe  ngjallin shprese. 

Zemra ta ndjeje afrimin e zgjidhjes se probiemeve e te  bindet se e mira do ta arrije, qofte edhe nese vjen e vonuar.

Autor: Dr. Abdullah El-Asker
Përktheu: Ahad Durguti
Titulli: Et-Tef'ulu fi zemenil-kurub Telemusun li'ebemi simeti menbexhil Kuran el-kerim fi ardi mevduit-tefaul
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 112