Omeri, Ndërtues Civilizimi

Omeri, Ndërtues Civilizimi

Omeri, Ndërtues Civilizimi

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Teksa i qasemi jetëshkrimit të hazreti Omerit si themelues civilizimi, do të përmendim cilësitë dhe tiparet e duhura për këtë, me qëllim qësecili prej jush të gjejë veten e tij tek njëra nga këtto cilësi dhe të fokusohet në atë profil.

Titulli: Omeri, ndërtues civilizimi
Autor: Amër Halid
Përktheu: Elmaz Fida
Faqe: 264
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Shtëpia Botuese "Furkan"