Ne Shoqëri me Zotin

Ne Shoqëri me Zotin

Ne Shoqëri me Zotin

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Eshtë nga përvoja ime që përkujtimi i Allahut të Lartësuar ëhstë hapi i parë në trajtimin e të gjitha sëmundjeve, fizike dhe shpirtërore, është një recetë për çdo smundje trupore ose dyshim shpirtëror.

Titulli: Në shoqëri me Zotin
Autor: Selman Aude
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 364
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Botues: Furkan