Në shoqëri me të Dërguarin

Në shoqëri me të Dërguarin

Në shoqëri me të Dërguarin

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
"E nisi rrugën i vetëm dhe i vetë s'përfundoi.
U ballafaqua me ç'nuk ballafaqohet,
në fund ishte ai që triumfoi.
I veshur me virtyte, që pasuesi natyrshëm ta pasojë.
Bota nuk e njihte paqen, paqen përmes tij e mësoi."

 

Titulli: Në shoqëri me të Dërguarin sal-lallahu alejhi ve sel-lem
Autor: Selman Aude
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 308
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Botues: Furkan