Muslimani produktiv

Muslimani produktiv

Muslimani produktiv

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër shpjegon në mënyrë të mrekullueshme hapat të cilat çojnë drejt një jete produktive, duke filluar që nga aplikimi i vlerave shpirtërore në jetën tonë. Së pari duke e qartësuar qëllimin e jetës në këtë botë e deri te mënyrat si ta formsojmë një shoqëri produktive, në të cilën çdonjëri kontrbuon me atë që zotëron.

Duke kombinuar dashurinë e tij për Islamin me teknikat moderne të produktivitetit, Muhamed Faris do t’ju mësoj:

– Si mundet spirtualiteti të mbështes produktivitetin tuaj;
– Si të menaxhoni gjumin, të ushqyerit dhe fitnesin;
– Si të jeni shoqërisht produktiv jashtë shtëpisë dhe komunitetit;
– Si të menaxhoni fokusin në këtë epokë të shpërqëndruesve;
– Si të menaxhoni kohën dhe si të investoni në botën e përtejme;
– Si të jeni produktiv gjatë Ramazanit;

Autor: Muhamed Faris
Përktheu: Dr. Driton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 275