Musa (alejhis-sleam)

Musa (alejhis-sleam)

Musa (alejhis-sleam)

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Profeti Musa [alejhis-selam] është heroi dhe simboli i lirisë. Ai është përkrahësi dhe ndihmuesi të vobektëve dhe i njerëzve pa përkahje. Personazhi kryesor i kësaj historie, ka lindur dhe është rritur në zemrën e Egjiptit. 

Titulli: Musa (alejhis-selam)
Autor: Amër Halid
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 370
Formati: A5
Viti i botimit: 2017
Botues: Furkan