Morali i Besimtarit

Morali i Besimtarit

Morali i Besimtarit

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pas librit tim te pare, i cili mban titullin Adhurimet e besimtarit, ndihem i lumtur qe po jua ofroj edhe fibrin e dyte, te cilin e kam titulluar Morali i besimtarit. Kete e kam bere per shkak se morali ka rendesi to madhe ne jeten e cdo besimtari.

Kete gje e konfirmon hadithi i Muhamedit s.a.v.s., ne te cilin thuhet: "Jam derguar qe ta perkryej moralin njerezor". Ne kete fiber i kam shfaqur vlerat themelore etike, ne menyre te thjeshte, ashtu qe te mund te qartesoj thelbin e atyre normave ne krijimin e personalitetit te mirefillte islam, duke i sqaruar arsyet per aplikimin e ketyre vlerave. Po ashtu, duke arsyetuar vleren e seciles veti morale, ndikimin e saj ne njeriun dhe ne shoqerine  ne teresi, si dhe dobite ne kete bote e ne  boten tjeter.

Autor: Amër Halid
Përkthyes: Islmail Rexhepi
Faqe: 264
Botues: Sira