Mësime Jetësore nga Kur’ani Famëlarte

Mësime Jetësore nga Kur’ani Famëlarte

Mësime Jetësore nga Kur’ani Famëlarte

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky liber ka per t'u jep muslimaneve te shekullit 21 programin per jete ne formen e mesimeve nga Kur'ani famelarte. Ky liber  ne asnje menyre nuk eshte nje format ge synon te jete alternative per leximin e Kur'anit, por ne fakt, eshte i perpiluar ne nje format qe inkurajon leximin e metutjeshem dhe jetesimin e Kur'anit. Mesimet e ketij libri synojne te jene fjale e fuqishme te keshillimit per muslimanet, te cilet shpeshhere e gjejne veten ne situata te palakmueshme ne jete; fjale te drejtperdrejta e keshilluese te cituara nga Kur'ani, dhe per kete kam siguruar nje interpretim dhe shpjegim te hollesishem ashtu qe t'ua lehtesoj muslimaneve te kohes moderne kuptimin dhe perdorimin e kesaj keshille praktikisht. 

Autor: Muhamed Bilal Lakhan
Përktheu: Msc. Osman Osmani
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 58