Mbi Botën Tjetër

Mbi Botën Tjetër

Mbi Botën Tjetër

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Dijetarë muslimianë thonë se "të garantosh një vdekje si musliman, duhet të jetosh si i devotshëm." Pra, çeshtja ka të bëjë me zemrën. Nëse ajo është e devotshme, vdekja do të të vijë si musliman dhe i devotshë.

Titulli: Mbi botën tjetër
Autor: Amër Halid
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe:204
Formati: A5
Viti i botimit: 2010
Shtëpia Botuese "Furkan"