Kuvendime Kuranore

Kuvendime Kuranore

Kuvendime Kuranore

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Nisur nga pergjegjesia per t'i sherbyer Librit te Allahut te Lartesuar dhe per t'i perhapur udhezimet e tij, gjegjesisht duke iu pergjigjur nevojes emergjente te nje numri te madh te shtresave te shoqerise, vecanerisht te grupmoshave te njoma, femijeve fillestare ne kuvendet e nxenies se Kuranit permendsh, ne shkolla e ne vende te tjera... qendra En Nebe'ul Adhim ju paraget kete material te thjeshtesuar e te lehtesuar per mesimin e Kuranit se bashku me nje tjeter, prej sures ed Duha deri te surja en Nas, si dhe suren el Fatiha, per fillestare. 

Kjo, qe te jete shkendije dhe pikenisje per gjallerimin e kesaj tradite te begate profetike ne jeten e ketij umeti dhe me gjere. Ky material eshte nje nga mjetet me shembullore per ngritjen e kuvendeve te mesimit te Kuranit se bashku. Permes tij arrihen dobi te panumerta, ku nxenesit e ketyre kuvendeve arrijne shperblime te shumta, u shfaqen kuptime dhe udhezime jetesore, te cilat i shpijne drejt qellimit madheshtor, qe eshte fisnikerimi i shpirtit dhe zbatimi i mesimeve te Kuranit famelarte. 

Autor: Muhamed Ibn Abdullah Er Rabia
Titulli: Mexhlis tedurus el Kuran - el Fatiha ue kusar el mufasal (limubtedine)
Përktheu: Blerim Rexha
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 320