Historitë e Profetëve

Historitë e Profetëve

Historitë e Profetëve

Regular price 800.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Qëllimi i historive të profetëve eshtë ti forcojë besimtarët dhe t'i bëjë të qëndrueshë. Thotë Zoti në Kur'an rreth kësaj: "Të gjitha këto që t'i rrëfyem ty nga lajmet e profetëve, janë që ta forcojnë zemrën tënde. Në to ka ardhur e vërteta dhe këshilla, si dhe përkujtime për besimtarët."

Titulli: Historitë e profetëve
Autor: Amër Halid
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 600
Formati: B5
Viti i botimit: 2007
Shtëpia Botuese "Furkan"