Gjurmëve të të Dashurit Tonë

Gjurmëve të të Dashurit Tonë

Gjurmëve të të Dashurit Tonë

Regular price 500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Description. Historinë e Profetit [sal-lall-llabu ve sel-lem] do ta trajtojmë në 30 ligjëerate, këtu 300 metra pranë Profetit [sal-lall-llahu alejhi ve se-lem]. Këto ligjërata po i regjistrojm në këtë vend të bekuar me qëllim që të ndikohemi dhe të prekemi sa më shumë nga histroia e tij.

Titulli: Gjurmëve të të Dashurit tonë
Autor: Amër Halid
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 438
Formati: B5
Viti i botimit: 2006
Botues: Furkan