Faleminderit Armiqët e Mi

Faleminderit Armiqët e Mi

Faleminderit Armiqët e Mi

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Nëse njeriu merret me replika e kundër replika, e privon veten nga dobitë e studimit dhe hulumtimit konstruktiv, duke u zhytur ne polemika e debate të cilat nuk e lënë rehat duke u ndjerë gjithmonë si mbi gjemba. Ku i dihet, kundërshtari yt gjithmonë mund të ketë sado pak të drejtë.

Ne na bashkojnë bazat dhe parimet e përgjithshme të besimit, shtyllat e islamit dhe thelbi i kredos (akides). Përse duhet të lodhemi e të prodhojmë koncepte të cilat na ndajnë, nxisin konfliktin dhe na shtyjnë kundër njëri-tjetrit?

Titulli: Faleminderit, armiqtë e mi!
Autor: Selman Aude
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 264
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Botues: Furkan