Edukimi I Fëmijëve

Edukimi I Fëmijëve

Edukimi I Fëmijëve

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Fëmijët janë një amanet në qafën e prindërve të tyre, dhe prindërit do të pyeten për këtë amanet. MMangësia në edukimin e fëmijëve është një defekt i qartë dhe një gabim i rëndë, është trathi ndaj amanetit, dhe lëshim në fe.

Autor: Muhamed Ibn Ibrahim El Hamed
Përktheu: Hekuran Helshani
Titulli: El-taksirë fi terbijeti el-euladë
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 84