Durimi dhe maturia

Durimi dhe maturia

Durimi dhe maturia

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Njëri ndër virtytet të fesë sonë të pastër, njëra ndër bazat e moralit, të rrënjosur në jetën njërëzore, është durimi - sabri.

Autor: Amër Halid
Përkthyes: Fatos Gërvella
Faqe: 224
Botues: Sira