Aishja nëna e besimtarëve

Aishja nëna e besimtarëve

Aishja nëna e besimtarëve

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Kjo eshte biografia e Aishes, nenes se besimtareve, Allahu qofte i kenaqur me te, ne formen e nje programi edukativ praktik per vajzat e reja, hap pas hapi, nga lindja deri ne vdekjen e saj. Autori e shkroi kete liber me synim qe vajzat to marrin ate si shembell-tyre. Libri i prezanton botes fotografine e mrekullueshme te Is!amit, ne te cilen gruaja ka nje vend te vecante. 

Ky liber nuk eshte per cdo lexuese, por vetem per ate qe deshiron te perparoje. Me qellim qe perfitimi nga biografia e Aishes, Allahu qofte i kenaqur me te, te fete edhe me i lehte, autori e pershkroi jeten e saj ne menyre kronologjike deri ne detaje dhe ne cdo faze te fetes se saj. Shpjegimi i personalitetit te saj ka perfshire ne menyre mbreselenese edhe diturine, fetvate, adhurimin dhe moralin e saj. 

Titulli: Aishetu um-el-mu'minin radije Allahu anha)
Autor: Ibrahim Duvejsh
Përktheu: Ahad Durguti
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 352