Vlera e kohës

Vlera e kohës

Vlera e kohës

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Kurani Famëlartë dhe Suneti kanë treguar kujdes për kohën në mënrya të ndryshme. Obligimet dhe rregullat e Islamit i theksojnë me forcë vlerat e kohës, kujdesin që duhet të tregoj çdo njeri i ndërgjegjshëm dhe rëndësinë që duhet ti kushtojë lëvizjes së gjithësisë, rotullimit të tokës dhe të diellit, ndërrimit të ditës me natën.

Autor: Jusuf Kardavi
Përkthyes: Alban Kodra
Faqe: 114
Botues: Sira