Urtësia e Profetit (Thëniet e Muhamedit)

Urtësia e Profetit (Thëniet e Muhamedit)

Urtësia e Profetit (Thëniet e Muhamedit)

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Krahas Kuranit, ekziston edhe një tjetër burim i shrkuar i Islamit: është fjala për një përmbledhje thëniesh të shkurtëra që rrefejnë më gjuh të thjeshtë dhe mbresëlënëse, jetën, veprën dhe fjalët e Muhamedid.

Autor: Thomas Cleary
Titulli: The wisdom of the prophet
Përkthyes: Ferid Llagami
Faqe: 112
Botues: Bota Shqiptare