Islami fe e ardhmërisë

Islami fe e ardhmërisë

Islami fe e ardhmërisë

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

...Unë besoj se Islami do të jetë fe e të ardhmes. Në realitet, ai sitem islam është aq universal, ndërsjelltas koherent dhe i gërshetuar, saqë mbulon të gjitha aspektet e jetës njerëzore dhe nevojat e ndryshme amshuese, si dhe aktivitetet e llojllojshme të saja.

Autor: Sejid Kutub
Përkthyes: Osman Abazi
Faqe: 179
Botues: Sira