Udhëtimet e Dybrirëshit

Udhëtimet e Dybrirëshit

Udhëtimet e Dybrirëshit

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Me siguri keni lexuar për njëbrirëshin apo ndoshta edhe më shumë keni dëgjuar tregime për të. Po, gjithsesi! Madje që nga antikiteti janë shkruar histori të shumta për njëbrirëshin, me njëbrirëshin dhe rreth njëbrirëshit. Po për dybrirëshin keni dëgjuar?...

Autor: Amir Ahmeti
Faqe: 96
Botues: Mozaiku