Si Namazi?

Si Namazi?

Si Namazi?

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Namazi është dashuri, namazi është sevda, namazi është takim, sepse çdo gjë që robi do, është Allahu Ai që ia ka dhënë dhe dhuruar atij. Vetëm me namaz mund t’ia paraqesë robi Zotit sevdanë dhe dashurinë kundrejt kësaj mirësie e nderimi.

Autor: Vehbi Karakash
Titulli: Niçin Namaz
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Faqe: 208
Botues: Sira