Shtëpi e Ndërtuar mbi Devotshmeri

Shtëpi e Ndërtuar mbi Devotshmeri

Shtëpi e Ndërtuar mbi Devotshmeri

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
Zemra e çdo besimtari shqetësohet kur të shoh se i biri të cilin e ka rritur dhe pajisur me fuqi, nuk i shpreh detyrimet e tij ndaj prindërve, të cilët e kanë shpenzuar jetën dhe rininë e tyre duke tentuar dhe duke u munduar që sa më mirë ta edukojnë.

Titulli: Bejtun Usise Ala Et-Takva
Autor: Aid El-Karni
Përkthyes: Sabahudin Fetahu
Faqe: 307
Formati: A5
Viti i botimit: 2018
Botues: Furkan