Ti Mund te behesh gruaja me e lumtur ne bote

Ti Mund te behesh gruaja me e lumtur ne bote

Ti Mund te behesh gruaja me e lumtur ne bote

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri i dedikohet: Çdo muslimaneje, e cila është e kënaqur me Allahun për Zot të saj, Islamin për fe të saj dhe Muhamedin a.s për pejgamber të saj.

Autor: Aid El - Karni
Përktheu: Dirton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 288