Seszona e Adhurimit

Seszona e Adhurimit

Seszona e Adhurimit

Regular price 450.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri para jush përmban tematika që kanë të bëjnë me periudha dhe sezona që dallohen dhe veçohen me adhurime dhe është një mundësi e mirë për besimtarin që t'i shfrytëzojë dhe të mos e lejoj veten t'i ikin ato, sepse ndoshta Allahu nuk ia mundëson që herëve tjera t'i arrijë ato.

Autor: Dr. Muhamed Salih El-Munexhid
Përkthehu: Irfan Jahiu
Botues: Shkolla Islame
Faqe: 207