Ruaje Allahun, Allahu Të Ruan Ty

Ruaje Allahun, Allahu Të Ruan Ty

Ruaje Allahun, Allahu Të Ruan Ty

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ai njeri që e ruan Allahun, Allahu e ruan atë në fenë e tij, e kjo është më e çmueshja për çdo musliman. Allahu e mbron atë gjatë gjithë jetës së tij prej çdo të keqeje dhe ia nënshtron krijesat tjera, sepse Allahu është ruajtësi më i mirë dhe Ai është më i mëshirshmi i mëshiruesve.

Autor: Aid El-Karni
Përkthyes: Gazmend Terziqi
Faqe: 88
Botues: Gami