Rrëfime Islame në Psikoterapi

Rrëfime Islame në Psikoterapi

Rrëfime Islame në Psikoterapi

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Të gjithë njerëzit përjetojnë hidhërim dhe mungesë të lumturisë në ndonjë pjesë të jetës. Zakonisht, besimi ynë në Vullnetin e Allahut të Pltofuqishëm është i mjaftueshëm për ta ngushëlluar dhe përmisuar ndenjën tonë prej humbjes, pikëllimit apo zymtësisë.

Autor: Abdullah Rayan
Titulli: Islamic stories in psychotherapy
Përkthyes: Arsim & Arlinda Jonuzi
Faqe: 135
Botues: Sira