Qortimi i lakmisë për pasuri dhe famë

Qortimi i lakmisë për pasuri dhe famë

Qortimi i lakmisë për pasuri dhe famë

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Feja islame nuk është thjesht kryerje e veprave të thata nëpërmjet trupit, por ajo nënkupton punë paralele me dëshirë të sinqertë, nijet të mirë dhe dije të atyre gjërave që i prishin veprat, siç janë: cytjet e epshit, sëmundjet e zemrës dhe shpirtit.

Autor: Ibn Rexhep el-Hanbeli
Përkthyes: Jahja Hondozi
Faqe: 57
Botues: Privat