Projekte për jetë Aktive

Projekte për jetë Aktive

Projekte për jetë Aktive

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Mos vallë, keni menduar që Ne ju kemi krijuar kot dhe që nuk do të ktheheshit te Ne (për t'ju gjykuaar)?! I lartësuar është Allahu, Sundimtari i Vërtetë! S'ka zot tjetër të vërtetë përveç Atij, Zotit të Fronit Madhështor. 

Autor: Dr. Muhamed Salih El-Munexhid
Përkthehu: Irfhan Jahiu
Botues: Shkolla Islame
Faqe: 83