Përse namazi

Përse namazi

Përse namazi

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

E vërteta më subime në univers është besimi. Pas besimit vjen namazi. Ndryshimi ndërmjet njeriut që fal namaz dhe atij që nuk fal, ndërmjet popullit që fal namaz dhe atij që nuk fal, është si ndryshimi ndërmjet të vdekurve me të gjallët.

Autor: Vehbi Karakash
Titulli: Niçin Namaz
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Faqe: 224
Botues: Sira