Pejgamberi (alejhis-selam) dhe Dituria

Pejgamberi (alejhis-selam) dhe Dituria

Pejgamberi (alejhis-selam) dhe Dituria

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Ai i cili ka marrë rrugën për të kërkuar dituri (shkencë), atij me të (diturinë), Allahu do t'ia lehtësojë rrugën  për në Xhenet." Hadith nga Pejgamberi (Alejhis-selam)

Titulli: Pejgamberi alejhis-selam dhe dituria
Autor: Jusuf Kardavi
Pëkthyes: Fahrudin Ebibi
Faqe: 275
Formati: A5
Viti i botimit: 2017
Shtëpia Botuese "Furkan"