Pasuria dhe Ekonomia në Islam

Pasuria dhe Ekonomia në Islam

Pasuria dhe Ekonomia në Islam

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Rregulla e parë në themelimin e ekonomisë islame përfshinë përcaktimin e vlerës së pasurisë e të realitetit të saj në jetën shoqërore. ç'është e vërteta: njerëzit apo - thënë më mirë - idhtarët e feve dhe doktorinave të ndryshe, para ardhjes së islamit në formë përfundimtare, pasurinë e konsideronin si burim të se keqes, ndërsa varfërinë si burim të paqes.

Titulli: Pasuria dhe ekonomia në Islam
Autor: Jusuf Kardavi
Përkthyes: Ermedin Arifi
Faqe: 110
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Shtëpia Botuese "Furkan"