Panorama e Ramazanit

Panorama e Ramazanit

Panorama e Ramazanit

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Me mall dhe dëshirë me gëzim dhe hare ua shprehim këto ndjenja edhe të tjerëve. Muhamedi (alejhi selam) i përgëzonte besimtarët me ardhjen e muajit të bekuar, në të cilin hapet portat e faljes dhe njëkohësisht mbullen dyert dhe hyrjet e së keqës. Ky është një libër që flet për Ramazanin.

Autor: Ulvi Fejzullahu
Botues: Shkolla Islame
Faqe: 68