Oaza e Besimit II

Oaza e Besimit II

Oaza e Besimit II

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ibën Kajjimi, (Allahu e mëshirfotë), thotë: "Fjala melek domethënë lajmëtar, i cili bart urdherat e tjetrit, domethënë Allahut të Lartësuar, Ai gjatë kësaj nuk ka hise në të sepse të gjithë urdherat rrjedhin nga Allahu, i fuqishmi dhe i vetmi."

AUTOR: Ibn Kajim El-Xheuzij
Përktheu dhe Përshtati: Nig'jar Bajrami Hoti
BOTUES: Shtepia Botuese "NuN"
FAQET: 348