Njihe Zotin tend 

Njihe Zotin tend 

Njihe Zotin tend 

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

I nderuar lexues, në dorën tënde tashmë ke librin "Njihe Zotin tënd" nga hoxha i njohur Aid el Karni. Me të vërtetë njohja e Allahut dhe udhëtimi drejt tij është shpëtimi që dërgon në Shtëpinë e përjetësis.

AUTOR: Dr. Aid el Karni
PËKTHEU: Omer Berisha
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 352