Njihe Fenë tënde

Njihe Fenë tënde

Njihe Fenë tënde

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Qëllimi i përkthimit të këtij libri është të shënohet, të botohet dhe të sillet para brezave të sotëm e të nesërm njëp jesë e madhe e njohjes së Islamit dhe rregullave të tij, në formë të thjeshtë dhe elhtë për t'u kuptuar nga lexuesit. Kjo është pjesa e parë e librit. Lus Allahun që edhe pjesa e dyttë të botohet dhe të jetë para duarve të lexuesve. Allahu i shpërbleftë të gjithë ata që kontribuan në botimin e këtij libri modest!

Përkthehu: Suad Shabani
Autor: Grup Autorësh
Botues: Shkolla Islame
Faqe: 128