Njerzë të Mëdhej

Njerzë të Mëdhej

Njerzë të Mëdhej

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Description. Të flasësh mbi njerëzit e mëdhenj që erdhën pas të Dërguarit të Zotit, është diçka e lehtë, pasi materialet për ta nuk mungojnë. Ata nuk patën biblioteka dhe as nuk ndoqën shkolla dhe kurse trajnimi, çfar librash mund të ketë pasur dhe lexuar Ebu Bekri [radijall-llahu-anhu].

Titulli: Njerëz të mëdhenj
Autor: Aid El Karni
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 154
Formati: A5
Ribotim: 2018
Botues: Furkan